Training ICT-contracten

Leer alles over de essentie van ICT-contracten, van basisprincipes tot praktische toepassingen. In onze uitgebreide training kom je in twee e-learnings en een praktijkmiddag op 9 november 2023 alles te weten wat je nodig hebt.

Direct inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Informatie over de training:

Contracteren ligt aan de wortel van een groot deel van het ICT-recht. ICT-contracten kennen verschillende types, van softwarelicentie tot reseller-overeenkomst en van algemene voorwaarden tot mantelcontract. Elk contract vereist algemene aandachtspunten (onder meer kwaliteit, aansprakelijkheid en intellectueel eigendom). Ook komen specifieke contractsoorten aan bod, zoals agile ontwikkeling van software en de ontwikkelovereenkomst, open source, NDA's, overdrachtsakten en mantelovereenkomsten.

ORDE_PO_6-1

Doelgroep: 

Professionals op hbo/wo-niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Programma:

Tijdens deze training leer je in 2 e-learnings alles over ICT-contracten waarbij we in 1 praktijkmiddag ingaan op de basis.

  • E-learning ICT-contracten de basis & praktijkmiddag 9 November 2023
  • E-learning ICT-contracten nader bekeken

Training in het kort:

Locatie: Utrecht
Kosten: € 679,- exclusief btw 
Datum: 9 november 2023 
Tijd: 12:30 uur - 16:45 uur
Punten: 6 PO-punten

Direct inschrijven
ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Paars RGB

Neem gerust contact op

Via dit formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar om binnen één of twee werkdagen te antwoorden.

 

FG_03.2