Sabine van Dieren

Senior opleidingscoördinator

Sabine is senior opleidingscoördinator binnen het Academy team. Naast het meewerken met het team houdt zij zich bezig met een professionaliseringsslag op operationeel vlak met als doel de bestaande processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Nieuwe processen worden opgezet waar mogelijk zodat alle betrokkenen optimaal gebruik kunnen maken van al het moois dat de ICTRecht Academy te bieden heeft. 

Sabine heeft commerciële Economie aan de HES in Amsterdam gestudeerd en later in de avonduren HBO Office Management. Daarna heeft zij diverse functies gehad als Office manager en de laatste jaren als opleidingscoördinator gewerkt.

Sabine is een gedreven en professionele multitasker die van aanpakken weet. Een sociaal en betrokken persoon die altijd oprecht geïnteresseerd is in haar medemens. Ze is zo enthousiast en eager om aan de slag te gaan, dat ze soms misschien even op de rem moet trappen.

Contact
Sabine van Dieren

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2