Jorien Zwaneveld

Juridisch adviseur & Information security consultant

Jorien Zwaneveld werkt als juridisch adviseur & information security consultant bij ICTRecht en maakt deel uit van ons team in Groningen. Jorien houdt zich bezig met verschillende juridische vraagstukken, waar haar interesse met name ligt bij vraagstukken rondom cybercrime, privacy en security. Binnen ICTRecht heeft zij ondernemers ondersteund met de implementatie van wetgeving rondom e-commerce en privacy. Jorien is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Jorien heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ze de masters IT-recht en Strafrecht heeft gevolgd. Hiervoor heeft zij de opleiding Bedrijfskunde MER, afstudeerrichting Governance, Riskmanagement en Compliance (GRC), succesvol afgerond.

Contact
Jorien Zwaneveld

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x