Björn Gijsen

Information Security

Björn Gijsen is als Information Security Consultant onderdeel van ICTRecht Security. Naast zijn functie is Björn een derdejaars Bachelor’s Security Studies student aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan binnen het security domein die hij steeds verder uitbreidt. Momenteel past hij zijn huidige kennis toe om strategische oplossingen te bedenken op het gebied van complexe veiligheidsuitdagingen van de 21e eeuw. Björn verdiept zich graag in de materie en is pas tevreden als hij een oplossing heeft gevonden.

Bovendien is Björn voornamelijk geïnteresseerd in het technische aspect van informatiebeveiliging. Deze belangstelling heeft hij van jongs af aan meegekregen en is nog versterkt tijdens zijn werkervaring bij KPN als Customer Care Associate, waar hij zich regelmatig bezighield met het beantwoorden van technische vraagstukken in het kader van veiligheid. Om deze reden doet hij momenteel een minor in Cyber Security Governance Essentials aan de Universiteit Leiden om zich hierin verder te specialiseren.

Contact
Björn Gijsen

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2