Christopher Cats

Juridisch adviseur

Christopher Cats werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht binnen de sectie Cloud. In deze functie adviseert hij clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing.

Christopher heeft de bachelor en master IT-recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie is hij actief geweest als voorzitter van een algemeen juridisch adviesbureau en is hij lid geweest van verschillende commissies met het oog op het IT-recht. Tijdens zijn master is hij zich gaan specialiseren in het intellectueel eigendomsrecht. Zo heeft hij seminars en een masterclass gevolgd binnen het intellectueel eigendomsrecht en heeft hij stages gelopen bij advocatenkantoren die in deze praktijk werkzaam zijn.

Zijn ervaring en brede interessegebied laat hij dan ook graag doorschemeren bij het adviseren van klanten.

Contact

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_05.2