Ebbo Haantjes

Chief Commercial Officer (CCO)

Ebbo is Chief Commercial Officer bij ICTRecht. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en executie m.b.t. Business Development, Marketing en Sales van ICTRecht. Hij is het aanspreekpunt in de board voor de verschillende Business Units. Daarnaast houdt hij zich bezig met de positionering van ICTRecht als Legal Service Provider en is hij vraagbaak voor de interne en externe klant op gebied van innovatie in de juridische dienstverlening en Legal Tech.

Ebbo heeft 16 jaar ervaring bij het advocatenkantoor NautaDutilh onder meer als Director Legal Support & Services, en was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij Sdu. Hier was hij als director Legal Services verantwoordelijk voor de strategie en executie van dienstverlening m.b.t. de juridische markt. Ebbo is in het bezit van een Lean Six Sigma Black Belt.


 

Contact
Ebbo Haantjes

Gespecialiseerd in

 

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB