AVG op hoofdlijnen

Heeft u in uw werk (als niet-jurist) te maken met persoonsgegevens en wilt u meer over de privacywetgeving (AVG) weten? Of heeft u in uw werk (nog) niet te maken met persoonsgegevens, maar heeft u hier wel interesse in? Volg dan deze praktijkgerichte training waarin de AVG uitgebreid aan bod komt en u praktische handvatten krijgt aangereikt. Voorkennis over privacy is niet nodig.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 679 exclusief btw
Datum:
Duur:
Hele dag
Tijd:
10:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

In deze training wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Na het volgen van deze training kun je:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • Benoemen welke rechten betrokkenen hebben onder de AVG 
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Doelgroep:
Juridische professionals, zoals advocaten of bedrijfsjuristen

Korting:
Combinatiekorting met ‘AVG thema’s nader bekeken op 19 september 2023 = 1295,- voor beide dagen

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Business Manager

Beryl Hetharia is Business Manager bij ICTRecht. Zij is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen ICTRecht. Vanuit haar rol heeft Beryl contact met organisaties uit verschillende...

Meer over Beryl
Jay Remmelzwaal

Jay Remmelzwaal

Legal Consultant

Jay Remmelzwaal werkt als Legal Consultant binnen ons privacyteam. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom...

Meer over Jay

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Pakketdeal AVG trainingen

De trainingen 'AVG op hoofdlijnen' én 'AVG-thema's nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 999 exclusief btw! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEALAVG in te voeren tijdens het inschrijven.

Gratis handboek AVG Compliance in de praktijk

Je ontvangt het handboek AVG Compliance in de praktijk (t.w.v. € 46,50) gratis wanneer je deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining over de AVG. Volg je één training, dan kun je het boek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €25 incl. btw.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.