AVG op hoofdlijnen

Heeft u in uw werk (als niet-jurist) te maken met persoonsgegevens en wilt u meer over de privacywetgeving (AVG) weten? Of heeft u in uw werk (nog) niet te maken met persoonsgegevens, maar heeft u hier wel interesse in? Volg dan deze praktijkgerichte training waarin de AVG uitgebreid aan bod komt en u praktische handvatten krijgt aangereikt. Voorkennis over privacy is niet nodig.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 525 exclusief btw
Datum:
19 april 2022
Duur:
Hele dag
Tijd:
10:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? In deze training wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Tijdens deze training worden klassikale presentaties afgewisseld met het in groepjes werken aan casussen. Op die manier leert u, samen met uw mede-deelnemers, de theorie meteen in de praktijk toe te passen. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Doelgroep:
Iedere (niet-juridische) professional die binnen zijn/haar werkzaamheden te maken heeft met privacy en persoonsgegevens en meer wil weten over de privacywetgeving (AVG). 

Keurmerken:

Trainers

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Juridisch adviseur

Beryl Hetharia maakt als juridisch adviseur onderdeel uit van ons privacyteam. Zij houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy. Beryl adviseert zowel profit als non-profit...

Meer over Beryl
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.