De werking van SaaS-diensten

Digitale dienstverlening is alomtegenwoordig. Wilt u meer weten over de werking en juridische randvoorwaarden van clouddiensten? En wilt u vervolgens over de gevolgen daarvan kunnen adviseren in uw praktijk? Volg dan deze middagtraining!

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Trainer

Tessa van Schijndel

Tessa van Schijndel

Program Manager Zorg

In haar rol als Program Manager Zorg (ICT-dienstverleners) is Tessa binnen ICTRecht verantwoordelijk voor het volledige dienstenaanbod gericht op ICT-dienstverleners in de zorg. Door nauwe...

Meer over Tessa

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze opleidingen 

Bent u jurist en wilt u zich (verder) specialiseren in ICT-recht of privacyrecht? Of zoekt u een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming? Kijk dan zeker even bij onze opleidingen. Deze starten tweemaal per jaar en bestaan uit online lesvormen, (en indien gewenst) uitgebreid met klassikale werkcolleges. Gemiddeld staan voor deze opleidingen 56 PO-punten.

Bekijk onze opleidingen
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.