De werking van SaaS-diensten

Digitale dienstverlening is alomtegenwoordig. Wilt u meer weten over de werking en juridische randvoorwaarden van clouddiensten? En wilt u vervolgens over de gevolgen daarvan kunnen adviseren in uw praktijk? Volg dan deze middagtraining!

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
7 maart 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Alles gaat naar de cloud, en digitale dienstverlening is daarmee alomtegenwoordig. Een ICT-jurist dient bekend te zijn met impact van Software as a Service en te weten hoe om te gaan met de juridische randvoorwaarden van dit type dienstverlening. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Kernbegrippen rond SaaS, cloud en dienstverlening verklaren en plaatsen
  • De werking van clouddiensten op hoofdlijnen schetsen
  • Juridische randvoorwaarden van clouddienstverlening duiden en over de gevolgen daarvan adviseren in een praktijkcasus

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Trainer

Tessa van Schijndel

Tessa van Schijndel

Juridisch adviseur

Tessa van Schijndel werkt als juridisch adviseur binnen het cloudteam. In deze functie adviseert zij clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van...

Meer over Tessa

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze opleidingen 

Bent u jurist en wilt u zich (verder) specialiseren in ICT-recht of privacyrecht? Of zoekt u een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming? Kijk dan zeker even bij onze opleidingen. Deze starten tweemaal per jaar en bestaan uit online lesvormen, (en indien gewenst) uitgebreid met klassikale werkcolleges. Gemiddeld staan voor deze opleidingen 56 PO-punten.

Bekijk onze opleidingen
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.