De werking van SaaS-diensten

Digitale dienstverlening is alomtegenwoordig. Wilt u meer weten over de werking en juridische randvoorwaarden van clouddiensten? En wilt u vervolgens over de gevolgen daarvan kunnen adviseren in uw praktijk? Volg dan deze middagtraining!

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
7 maart 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Alles gaat naar de cloud, en digitale dienstverlening is daarmee alomtegenwoordig. Een ICT-jurist dient bekend te zijn met impact van Software as a Service en te weten hoe om te gaan met de juridische randvoorwaarden van dit type dienstverlening. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Kernbegrippen rond SaaS, cloud en dienstverlening verklaren en plaatsen
  • De werking van clouddiensten op hoofdlijnen schetsen
  • Juridische randvoorwaarden van clouddienstverlening duiden en over de gevolgen daarvan adviseren in een praktijkcasus

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Trainer

Tessa van Schijndel

Tessa van Schijndel

Juridisch adviseur

Tessa van Schijndel werkt als juridisch adviseur binnen het cloudteam. In deze functie adviseert zij clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van...

Meer over Tessa

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist
business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist business professional en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding ICT-jurist
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.