Basisbeginselen ICT en recht

Het ICT-recht vakgebied is sterk in ontwikkeling. In deze training leert u onderwerpen die binnen dit werkveld vallen te herkennen en te plaatsen binnen de ICT en het recht. Ook gaat u aan de slag met een praktische casus. 

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
1 november 2022
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Het ICT-recht is een breed vakgebied dat sterk in ontwikkeling is. Het relatief nieuwe karakter van het rechtsgebied en de snelle ontwikkelingen maakt dat een ICT-jurist zeer flexibel dient te zijn en vaak vanaf de basis of bij analogie een inschatting dient te maken.

Na het volgen van deze training kun je:

  • Een omschrijving geven van het vakgebied van het ICT- en internetrecht 
  • De belangrijkste knelpunten binnen dit vakgebied duiden
  • De tien geboden van het internetrecht (Lodder) toepassen
  • In een praktische casus een juridisch correcte en technisch haalbare oplossing formuleren

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo-niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainer

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Chief Knowledge Officer (CKO)

Arnoud Engelfriet is Chief Knowledge Officer (CKO) en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds...

Meer over Arnoud

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist
business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist business professional en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding ICT-jurist

 

FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.