AVG op hoofdlijnen

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet je rekening mee houden op privacygebied? Je leert het in deze training van onze privacy experts. De training bestaat uit een e-learning en praktijkochtend.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
12 december 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
09:30 uur – 12:30 uur
Informatie:

In deze training wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Na het volgen van deze training kun je:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • Benoemen welke rechten betrokkenen hebben onder de AVG 
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Doelgroep:
Juridische professionals, zoals advocaten of bedrijfsjuristen

Praktische informatie:
De training bestaat uit een e-learning die beschikbaar komt op 10 november 2023 en een praktijkochtend die op 12 december 2023 zal plaatsvinden.

Aanbevolen literatuur:

Korting:
Combinatiekorting met ‘AVG thema’s nader bekeken op 19 september 2023 = 1295,- voor beide dagen

Keurmerken:

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Pakketdeal 12 PO

De trainingen 'AVG op hoofdlijnen' én 'AVG-thema’s nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 1.295 exclusief btw en je ontvangt 12 PO-punten! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Gratis handboek AVG

Je ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. € 98) gratis wanneer je deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining over de AVG. Volg je één training, dan kun je het boek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €50 incl. btw.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar jouw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.

FG_03.2

 

Contact