AVG op hoofdlijnen

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? U leert het in deze dagtraining van onze privacy experts. De training is interactief en bevat diverse praktische handvatten.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 679 exclusief btw
Datum:
27 september 2022
Duur:
Hele dag
Tijd:
09:00 uur – 17:00 uur
Informatie:

In deze training wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • Benoemen welke rechten betrokkenen hebben onder de AVG 
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Dimmen Smolders

Dimmen Smolders

Juridisch adviseur & manager ICTRecht Academy

Dimmen Smolders werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Hij maakt onderdeel uit van het privacyteam en adviseert opdrachtgevers over alle aspecten van privacy. Dimmen is Certified Information...

Meer over Dimmen
Caroline van Ekeren

Caroline van Ekeren

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Caroline van Ekeren als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Caroline

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Pakketdeal 12 PO

De trainingen 'AVG op hoofdlijnen' én 'AVG-thema’s nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 1.222 exclusief btw en u ontvangt 12 PO-punten! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Gratis handboek AVG

U ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. € 98) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining over de AVG. Volgt u één training, dan kunt u het boek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €50 incl. btw.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.