GPT in de juridische praktijk

Als jurist heb je met dagelijkse taken te maken die efficiënter uitgevoerd kunnen worden met de hulp van programma's zoals ChatGPT, maar welke prompts gebruik je dan? Deze training gaat erop in.

Inschrijven

Training in het kort

Locatie:
Kosten:
€ 1.200 exclusief btw
11 september 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Wie de juiste prompt kan typen, kan ChatGPT en vergelijkbare Large Language Models (LLM) fantastische dingen laten doen. Ook in de juridische sector: contracten samenstellen of controleren, concrete vragen van gedegen antwoorden voorzien of een opzet voor een analyse of onderzoeksrapport. De kunst van het prompten staat bekend als "legal prompt engineering" en kan u en uw organisatie vele voordelen opleveren.

De unieke, diepgravende masterclass Legal Prompt Engineering van de ICTRecht Academy leert u:

  1. De juiste prompts te formuleren
  2. De rol en (on-)mogelijkheden van LLM in juridische praktijk
  3. De kern van het werken met ChatGPT
  4. Het belang van context en itereren bij het genereren van juridische teksten
  5. Het toepassen van controlefrases zoals "U corrigeert rechtententamens aan de universiteit"
  6. De kracht van synthese van GPT en andere juridische kennisbanken

De masterclass bestaat uit een online deel en een praktijkmiddag. In het online deel leert u de theorie en de basispunten van het werken met GPT. Hiermee kunt u op de praktijkmiddag direct de diepte in met uw mede-cursisten. U gaat naar huis met het certificaat "Certified Legal Prompt Engineer".

Prijs: €1200 voor juridische professionals (derde collega is gratis). Vraag naar de mogelijkheden voor een in-house training.

Studententoegang: €95, uitsluitend voor excellente studenten met motivatiebrief.

Doelgroep:
Juridisch professionals

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainer

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Chief Knowledge Officer (CKO)

Arnoud Engelfriet is Chief Knowledge Officer (CKO) en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds...

Meer over Arnoud

Onze opleidingen 

Bent u jurist en wilt u zich (verder) specialiseren in ICT-recht of privacyrecht? Of zoekt u een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming? Kijk dan zeker even bij onze opleidingen. Deze starten tweemaal per jaar en bestaan uit online lesvormen, (en indien gewenst) uitgebreid met klassikale werkcolleges. Gemiddeld staan voor deze opleidingen 56 PO-punten.

Bekijk onze opleidingen
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.